سالن مطالعه قبلی کتابخانه استانداردهای لازم جهت مطالعه را دارا نبود ، با هماهنگی مدیریت محترم بیمارستان سالن مطالعه تغییر مکان داده و در فضایی  بزرگتر و استاندارتر مورد استفاده قرار گرفت  و همچنین تعداد پنج عدد میز وپنج عدد صندلی مطالعه  در سالن مطالعه کتابخانه اضاف گردید.

افزایش مساحت سالن مطالعه کتابخانه

فروردین ماه سال1404

امسال جهت خرید کتاب 180ملیون ریال به کتابخانه بیمارستان حافظ اختصاص گردید ، که پس از هماهنگی با اساتید لیست کتابهای مورد نیاز تهیه  و 14جلد کتاب  مورد نیاز کتابخانه خریداری گردید

تکمیل خرید کتاب برای کتابخانه بیمارستان حافظ

اردیبهشت ماه سال1404

با توجه به نیاز دانشجویان به سیستم کامپیوتر یک عدد سیستم کامپیوتر خریداری و به اتاق کامپیوتر کتابخانه اضاف گردید

سیستم کامپیوتر 

خرداد ماه سال 1404

پیرو نامه شماره 197371جهت الزام کپسول اتشنشانی در محیط کتابخانه دو عدد کپسول اتشنشانی تهیه و در محل کتابخانه نصب گردید

کپسول اتشنشانی

تیر ماه سال 1404

بدلیل گرم بودن محیط سالن مطالعه فن کوئل های سالن مطالعه سرویس شد  و یک عدد کولر پرتابل به سالن مطالعه اضاف گردید

کولر ابی پرتابل

مرداد ماه سال1404

برای رفاه دانشجویان یک عدد ابسردکن خریداری ودر محل کتابخانه نصب گردید

خریداری ابسردکن

شهریور ماه سال1404

  • 1404/06/13
  • - تعداد بازدید: 63
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
اقدامات واحد پشتیبان در هفته ای که گذشت

بهبود زیرساخت‌های بیمارستان به منظور ارتقای کیفیت خدمات

 

به گزارش روابط عمومی بیمارستان حافظ، «کاظم شعبانی» مدیر بیمارستان از انجام اقدامات متعددی در راستای بهبود خدمات و ارتقاء سطح ایمنی و رفاه پرسنل و بیماران، خبرداد. 

600

«کاظم شعبانی» بیان کرد: از جمله این اقدامات می‌توان به پکینگ کردن پمپ‌های کولینگ تاور اشاره کرد که با هدف افزایش کارایی سیستم‌های خنک‌کننده و بهینه‌سازی مصرف انرژی انجام شده است. همچنین، حفاظ‌های جدیدی در خوابگاه پزشکان نصب گردیده تا امنیت و آسایش این عزیزان تأمین شود.

در ادامه گفت: نصب فن هواکش داخل موتورخانه جهت بهبود کیفیت هوا و تهویه مناسب نیز صورت گرفته است. برای جلوگیری از مشکلات ترافیکی و تسهیل در تردد خودروهای حمل زباله، مانع لازم در جلو درب ورود ماشین حمل زباله ساخته شد. همچنین، به منظور بهبود عملکرد کولرهای پرتابل لیبر، پایه‌های این کولرها تعویض گردید.

در راستای افزایش روشنایی و ایمنی در بخش ریکاوری، لامپ‌های سوخته تعویض گردیدند و کفپوش  و سرامیک‌های شکسته در نبش دیوارهای اتاق عمل نیز به منظور حفظ استانداردهای بهداشتی و ایمنی ترمیم گردید تا بهداشت و زیبایی این فضا حفظ شود.

همچنین بیان کرد: دیزل ژنراتورها مورد سرویس و اورهال قرار گرفتند تا از عملکرد مطلوب آنها اطمینان حاصل شود و کنتکس دیوارهای درمانگاه نیز به منظور حفظ زیبایی و جلوگیری از آسیب‌های احتمالی ترمیم گردید.

در پایان افرود: این اقدامات نشان‌دهنده تعهد ما به بهبود شرایط کاری پرسنل و افزایش کیفیت خدمات درمانی به بیماران عزیز است و ما همواره در تلاش هستیم تا با اجرای پروژه‌های مختلف، محیطی امن و سالم برای تمامی افراد حاضر در بیمارستان فراهم کنیم./ن.قاسمی

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار واحدها,اسلایدشو,اخبار
  • کد خبری : 131567
کلیدواژه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید