مرکز آموزشی درمانی حافظ
روز جهانی غذا با چاشنی مسابقه با طعم سلامت
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی حافظ، به مناسبت روز جهانی غذا و در راستای ترویج فرهنگ تغذیه سالم، مسابقهای با محوریت غذا و شیرینیپزی سالم با حضور جمعی از همکاران خلاق و هنرمند در بیمارستان حافظ برگزار شد.

در این برنامه، شرکتکنندگان با تهیه انواع غذاها و شیرینیهای خانگی و سالم، ضمن نمایش ذوق و سلیقه خود، به معرفی شیوههای تغذیهای مفید و کمخطر پرداختند. ام بر اساس معیارهایی چون سلامت مواد اولیه، خلاقیت در تهیه، طعم، و نحوه ارائه انجام شد.

«کاظم شعبانی» سرپرست مدیریت بیمارستان نیز ضمن قدردانی از مشارکت فعال همکاران در این برنامه، تأکید کرد: برگزاری چنین برنامههایی، گامی مؤثر در جهت ترویج سبک زندگی سالم، تقویت روحیه جمعی و ارتقاء رضایتمندی سازمانی بهشمار میرود.
این مسابقه با هدف افزایش آگاهی تغذیهای، ارتقاء سلامت کارکنان و ایجاد فضای شاد و مشارکتی برگزار گردید و در پایان، به برگزیدگان جوایزی اهدا شد./ن.قاسمی
پایان خبر
نظر دهید