متن استاتیک شماره 70 موجود نیست
  • 1397/10/19
  • - تعداد بازدید: 315
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
تفاوت بین بیماری انفولانزا و سرماخوردگی

تفاوت بین بیماری انفولانزا و سرماخوردگی

.

تفاوت بین بیماری انفولانزا و سرماخوردگی

به گزارش مدیر روابط عمومی " بیمارستان" دکتر فلور اسماعیلی " پزشک عمومی بیمارستان" ،فرا رسیدن فصول سرد سال احتمال مبتلا شدن به سرماخوردگی و آنفولانزا و شیوع آن به‌ویژه در کودکان و سالمندان افزایش می‌یابد اما علایم و راه‌های درمان سرماخوردگی و آنفولانزا تفاوت‌هایی دارند که باید با آگاهی از آن‌ها با این دو بیماری جدی مقابله کرد. درست است که هر دو بیماری تقریبا با ضعیف شدن بدن در برابر سرما بروز می‌کنند اما علایم آنفولانزا شدت بیشتری دارد.

در این خصوص دکتر فلور اسماعیلی این دو بیماری  "آنفولانزا و سرماخوردگی" را کاملا مجزا دانست و گفت: بیماری آنفلوآنزا یک عفونت حاد ویروسی دستگاه تنفسی است که در صورت سالم و فعال بودن سیستم ایمنی فرد مبتلا، عوارض بیماری بعد از طی دوره چند روزه تخفیف یافته و بهبودی حاصل می‌شود. در افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن و نقص ایمنی و در موارد همه‌گیری، عوارض بیماری شدیدتر و مرگ‌ومیر بیشتری دارد.

وی ضمن اشاره به علائم بیماری آنفولانزا اظهار داشت: آنفولانزا اغلب با علائمی چون تب و گاه تب‌های بالای 40 درجه، سردرد، دردهای عضلانی، ضعف‌های شدید همراه با سرفه، درد سینه، درد مفاصل، بی‌اشتهایی و کسالت عارض می‌شود البته ممکن است بیمار لرز هم داشته باشد اما لرز اکثرا در ذات‌الریه دیده می‌شود.

وی دوره بیماری آنفلونزا را 3 تا 5 روز اعلام کرد و گفت: بعد از طی این مدت ممکن است برخی بیماران بهبودی کامل پیدا کنند، چراکه آنفولانزا همان‌طور که گفتیم ویروسی است و مانند بیماری باکتریال درمان اختصاصی ندارد و با ایمنی بدن ویروس مهار می‌شود،بنابراین بیمار در عرض 3 تا 5 روز بهبود می‌یابد، این در حالی است که در بیمارانی که ضعف سیستم ایمنی دارند و یا کودک و سالمند هستند ممکن است بهبودی 7 تا 10 روز طول بکشد ‌و گاه‌تا 8 هفته سرفه‌های خشک ادامه داشته باشد،آنفولانزا حتی ممکن است منجر به مرگ شود.

به گفته وی، سرماخوردگی معمولا با سوزش و درد گلو آغاز می‌شود و با سرفه، آبریزش بینی و بعضی مواقع با خروج خلط ادامه پیدا می‌کند. ،بنابراین در سرماخوردگی دردهای شدید عضلانی و تب‌های بالا همچنین سردردهای شدید و سرفه و کوفتگی عضلات برخلاف آنفولانزا بسیار کمتر دیده می‌شود.

  • گروه خبری : اطلاعیه ها
  • کد خبری : 86127
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید