متن استاتیک شماره 70 موجود نیست
  • 1398/06/27
  • - تعداد بازدید: 113
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
/

افتتاح بخش اورژانس جدید بیمارستان حافظ با حضور استاندار فارس

/

صبح امروز، با حضور استاندار فارس، رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و رییس سازمان نظام پزشکی شیراز، بخش اورژانس جدید این بیمارستان گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در این مراسم استاندار فارس با تقدیر از تلاشگران عرصه سلامت برای مرهم گذاشتن بر آلام و کوشش در درمان مردم، گفت: شیراز با عنوان قطب پزشکی جنوب کشور شناخته می شود و مردم از استان های اطراف برای درمان به این شهر مراجعه می کنند و همه مدیون تلاش استادان از گذشته تاکنون هستیم.

  

دکتر «عنایت اله رحیمی» شاهد جهش علمی و پیشرفت پزشکی در سطح استان را حاصل خدمات مجموعه سلامت دانست و تاکید کرد: همه باید برای توسعه فضا، تجهیزات و امکانات بهداشتی درمانی و رسیدن به وضعیت مطلوب تلاش کنیم، زیرا رفتن به سمت و سوی بهبود وضعیت، نیازمند تلاش مسوولان است.

او با اشاره به اینکه تلاش دولت در حوزه سلامت، توجه ویژه به بهداشت و درمان مردم است، افزود: تربیت نیروی انسانی، پوشش بیمه ای و توسعه خدمات بهداشت و درمان از دیگر اهداف دولت است.

دکتر رحیمی با قدردانی از مسوولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای بهسازی و توسعه این مرکز درمانی، ابراز امیدواری کرد که با تلاش مسوولان، کمترین خطا و بیشترین بهره برداری را از برنامه های در حال اجرا داشته باشیم.

استاندار فارس رشد مراکز درمانی و علمی، تلاش ویژه برای درمان بیماری های مرتبط با تغذیه و اطلاع رسانی برای اقدامات پیشگیری از بیماری های غیرواگیر را تلاش برای حفظ جایگاه ویژه خدمات رسانی سلامت برشمرد که نیاز به عزم جدی همگانی مردم و حمایت دولت دارد که همه اقشار جامعه باید در این زمینه تلاش کنند.

تلاش مجموعه سلامت فارس برای کاهش مرگ و میر نوزادان و کودکان زیر 5 سال با توجه به اهداف بهداشت جهانی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این مراسم گفت: بیمارستان های حافظ، حضرت زینب(س) و مادر و کودک شوشتری به عنوان سه مرکز بزرگ آموزشی درمانی در شیراز، حدود 90 درصد مسایل مربوط به زایمان، زنان و مامایی را پوشش می دهند که با توجه به حجم بالای مراجعان، توسعه این خدمات نیازمند حمایت مسوولان ارشد استانی است.

دکتر «علی بهادر» افزود: کاهش مرگ و میر مادران باردار پرخطر، نوزادان و کودکان زیر پنج سال از 17 درصد به نزدیک به 9 درصد در فارس، از ثمره پرورش و آموزش دستیاران متخصص در این مرکز آموزشی درمانی است.

و با تاکید بر تلاش برای کاهش مرگ و میر نوزادان و کودکان زیر پنج سال با توجه به اهداف بهداشت جهانی، یادآور شد: تیمی شامل متخصصان زنان و زایمان، کودکان و روماتولوژی در بخش مراقبت های ویژه نوزادان این بیمارستان، برای کاهش مرگ و میر مادران پرخطر، نوزدان و کودکان زیر پنج سال تلاش می کنند.

دکتر بهادر خواستار حمایت مسوولان ارشد استانی به ویژه استاندار فارس از توسعه مجموعه سلامت شده و با اعلام اینکه، ایجاد بخشی ویژه مادران پرخطر در این مرکز درمانی از دیگر برنامه های پیش بینی شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز است، ابراز امیدواری کرد که با انجام این اقدامات و افزایش تخت در بیمارستان های تخصصی، امکان بهبود خدمات رسانی در حوزه سلامت فراهم شود.

بهبود خدمات رسانی به بیماران در اورژانس جدید بیمارستان حافظ

رئیس مرکز آموزشی درمانی حافظ نیز راه اندازی این بخش اورژانس را تلاش در راستای نزدیک شدن به استانداردهای اعتبار بخشی و ارایه خدمات بهتر به بیماران عنوان کرد و گفت: تاکنون بخش اورژانس، در ساختمان اصلی مرکز واقع شده بود که به علت ازدحام و شلوغی ساختمان، با تکمیل پروژه و بهره برداری از اورژانس جدید در محوطه، زمینه آرامش بیشتر مراجعان فراهم شده و خدمات 24 ساعته درمانی به مراجعان به ویژه مادران پرخطر همراه با استانداردهای روز دنیا ارایه می شود.

دکتر «محمد رفعتی» با تاکید بر اینکه مردم، شایسته دریافت بهترین و با کیفیت ترین خدمات هستند، گفت: برای راه اندازی این بخش با مساحت نزدیک به سیصد مترمربع، نزدیک به یک میلیارد تومان از محل اعتبارات هتلینگ دانشگاه تامین شده که 700 میلیون تومان آن برای ساخت و ساز و 300 میلون تومان برای خرید تجهیزات هزینه شده است.

او با بیان اینکه بخش اورژانس بیمارستان شامل پنج تخت بستری، یک تخت زایمان، یک تخت CPR و یک تخت اتاق ایزوله است، ادامه داد: دسترسی سریعتر به خدمات NST و پاراکلینیکی و آرامش خاطر برای بیمار و ارباب رجوع، دیگر مزایای بهره برداری از این خدمت جدید است.

دکتر رفعتی ادامه داد: همزمان با افتتاح اورژانس، با حضور رییس دانشگاه و رییس سازمان نظام پزشکی شیراز و رییس بخش روماتولوژی بیمارستان، اتاق مانیتورینگ بیمارستان با نصب 38 دوربین در تمام بخش های بیمارستان با صرفه جویی 190 میلیون تومانی و با اعتبار 110 میلیون تومان نیز، افتتاح شد.

او با اشاره به حمایت های رییس و معاون درمان دانشگاه، بر دغدغه ویژه مسوولان دانشگاه برای ارایه خدمات درمانی با بالاترین درصد استانداردهای درمانی جهانی تاکید کرد و یادآور شد: در دو بخش این بیمارستان تربیت نیروهای فوق تخصص در رشته های «طب مادر و جنین» و «روماتولوژی» و با هدف خدمات رسانی به مادران باردار آموزش می بینند.

رییس بیمارستان حافظ با ارایه گزارشی درباره هزینه های بهسازی توضیح داد: با حمایت رییس و معاون درمان دانشگاه، مبلغ 500 میلیون تومان برای بهسازی سالن اجتماعات، 400 میلیون تومان برای بهسازی مرکز توانبخشی، 100 میلیون تومان برای بهسازی درمانگاه، 240 میلیون تومان برای بهسازی مانیتورینگ تخت ها و یک میلیارد تومان برای خرید دستگاه سونوگرافی و تربیت دستیاران تخصصی طب مادر و جنین هزینه شده است.

در این آیین، دکتر «عبدالرضا قاسم پور» معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس، دکتر «حمیرا وفایی» رییس سازمان نظام پزشکی شیراز و مدیران و مسوولان ارشد دانشگاه نیز، حضور داشتند

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 9872
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید