بازديد نماینده هیات رییسه ، مدیر حراست، مدیر بازرسی و نماینده معاونت درمان دانشگاه از مرکز آموزشی درمانی حافظ شيراز در هشتم فروردین 1397

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی حافظ: در هشتمین روز از سال 1397،بازدید دکتر "عرفانی" نماینده هیات رییسه،دکتر "مسعودی"مدیر حراست،دکتر "صحراگرد" مدیر بازرسی وخانم دکتر "مرادی"نماینده معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بخش های اتاق عمل،زنان و زایمان ،مراقبت های ویژه نوزادان و بخش های پاراکلینیک مرکز آموزشی درمانی حافظ به منظور نظارت و بازدید از بخش های مختلف و بررسی شیوه ارائه خدمات درمانی .

در ادامه اعضای ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از محل ساخت مرکز درمانی پژوهشی سرطان این مرکز نیز بازدید کردند.ودر آخر با اهدای هدایایی از کارکنان این مرکز تقدیر و تشکر نمودند.

.