صفحه اصلی معرفی معرفی بیمارستان تاریخچه و مشخصات بیمارستان

تاریخچه و مشخصات مرکز آموزش درمانی حافظ

مرکز آموزشی درمانی حافظ موقوفه خیر محترم مرحوم حاج میرزا حسن ترک در سال 1342 هجری شمسی تاسیس شده است، این بیمارستان بعنوان یکی از 18 بیمارستان منتخب اصلاح ساختار مدیریتی و اقتصادی کشور در حال حاضر به شیوه هیات امنایی اداره می شود. بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حافظ دارای 166 تخت مصوب می باشد.
این مرکز در راستای تحقق اهداف تعالی خود تاکنون موفق به اخذ موارد ذیل گردیده است:

گواهینامه تعهد به تعالی از سازمان مدیریت و مطالعات بهره وری نیروی انسانی ،گواهینامه سیستم مدیریت کیفیت ISO 9001-2008 ،گواهینامه سیستم مدیریت شکایات ISO 10002-2004 ،گواهینامه سیستم مدیریت انرژی ISO 50001-2011،گواهینامه سیستم مدیریت آموزش ISO 10015 ،مقام برتر تحول اداری در سطح دانشگاه علوم پزشکی ،گواهینامه ایزوی فرهنگی، گواهینامه بیمارستان دوستدار مادر

عمده فعاليتهاي اين بيمارستان در زمينه اعصاب و روان و زنان و زايمان و  روماتولوژي مي باشد.مركز آموزشي درمانی حافظ تحت نظارت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی است و از جمله بيمارستان هاي تابعه دانشگاه علوم پزشكي شيراز مي باشد ..

شناسنامه

نوع بيمارستان                                          آموزشي درماني

درجه ارزشيابي                                        درجه يك

مساحت بيمارستان                                  25000 متر مربع

مساحت زير بنا                                         14246 متر مربع

تعداد تخت مصوب                                     166

تعداد تخت فعال                                        165

بخشهای بستری

- اورژانس ، پریناتالوژی ( مراقبت های ویژه دوران بارداری ) ، زایشگاه ، زایمان فیزیولوژیک، اتاق عمل ، زنان و زایمان ، فتوتراپی ، مراقبت های ویژه نوزادان (NICU)، روماتولوژی و توانبخشی (مردان و زنان ) ، اعصاب و روان بزرگسالان( ویژه بانوان )

درمانگاهها

درمانگاه مراقبت های حین بارداری ، درمانگاه بیهوشی ، درمانگاه اطفال ، درمانگاه روماتولوژی ، درمانگاه توانبخشی ، درمانگاه اعصاب و روان ، درمانگاه روزانه،درمانگاه گفتار درمانی

واحد ها ی پاراکلینیک

رادیولوژی، فیزیوتراپی ، داروخانه ، آندوسکوپی ، آزمایشگاه ، نوار قلب جنین و بزرگسال،شنوایی سنجی

سایر واحد ها

دفتر سوپروایزر ، واحد صدور گواهی ولادت ، واحد پذیرش ، نمازخانه ، سلف سرویس ،ریاست بیمارستان ، مدیریت بیمارستان ، مدیریت پرستاری ،واحد حامی بیمار، امور اداری ،واحد تغذیه ، بهبود کیفیت ، ضمین کیفیت ،واحد  بهداشت محیط ، روابط عمومی ،کارگزینی ،واحد تجهیزات پزشکی ،واحد فناوری اطلاعات ،واحد آمار ،واحد حسابداری و درآمد ،بیمه گری ،مددکاری و دفتر رسیدگی به شکایاتف واحد پیشگیری  و ارتقا سلامت، واحد بهداشت حرفه ای

توصیه هایی به شما مراجعین محترم :

1- در زمان پذیرش و بستری حتما دفترچه بیمه خود را به واحد پذیرش تحویل دهید .

2- بلافاصله پس از بستری بیمار در بخش ،لباس و لوازم شخصی بیمار را به منزل ببرید ..

3- در بخشهای زایشگاه ، اعصاب و روان و نوزادان از نگه داشتن موبایل همراه بیمار خودداری نمایید .

4- در صورتیکه بیمار شما بیش از یک هفته در بیمارستان اقامت دارد حتماً به واحد حسابداری مراجعه نمایید .

5- از آوردن پتو و لوازم شخصی مانند سبد و غیره به بیمارستان خود داری کنید .

6- دستگاه خودپرداز در قسمت ورودی ساختمان شماره 2 قرار دارد .

7- لطفا سکوت را رعایت فرمایید و از بلند صحبت کردن و استفاده از موبایل در بخشها و بر بالین بیمار خودداری نمایید .

8- جهت  رعایت بهداشت فردی و جلوگیری از انتقال بیماری ، از نشستن روی تخت بیمار و یا پهن کردن پتو روی زمین و در محوطه بیمارستان و نشستن روی فن کوئلها جدا خودداری نمائید .

9- در صورت نیاز به داشتن همراه ، بیماران زن باید همراه زن و بیماران مرد همراه مرد داشته باشند ..

10- در صورت نیاز به اقامت در اقامتگاه پس از دریافت معرفی نامه از دفتر سوپروایزر به  اقامتگاه های  سایر مراکز دولتی ارجاع داده خواهید شد.

11- این مرکز مجهز به دوربینهای مدار بسته در محوطه و کلیه بخشها و واحدها می باشد .

12- به منظور آرامش بیمار خود و سایر بیماران ، از درخواست ملاقات در ساعات غیر ملاقات خودداری فرمائید .

13- هرگونه توضیح ، سوال و ابهام خود را از مسئول شیفت بخواهید و از ایراد سوال از افراد متفرقه و غیر مسئول خودداری فرمائید .

14- ترخیص قطعی بیماران در ساعات اداری صبح خواهد بود و در صورت فراهم بودن شرایط و نظر پزشک معالج ترخیص بیمار در ساعات عصر و شب عمدتا به صورت علی الحساب صورت خواهد پذیرفت .

15- در صورت نیاز به اخذ کپی از مدارک از طریق بوفه مستقر در محوطه بیمارستان اقدام نمائید .

16- از زدن چادر و پهن کردن فرشی و زیرانداز در محوطه اطراف بیمارستان و بلوار به دلیل خطرات جانی جدا خودداری فرمائید .

باآرزوی شفای عاجل برای تمام بیماران

امیدواریم با ارائه خدمات توانسته باشیم موجبات رضایت شما عزیزان را فراهم نماییم