صفحه اصلی راهنمای بیماران قوانینی و مقررات بخش های بیمارستان مقررات بخش NICU

مقررات بخش NICU

ضمن آرزوی شفای عاجل برای بیماران عزیز توجه شما مراجعه کنندگان به بخش مراقبت های ویژه نوزادان را به موارد زیر جلب می نمائیم .

- این مرکز ،بیمارستان آموزشی درمانی می باشد و انجام برخی از مراقبت های درمانی توسط دانشجویان مرتبط و با نظارت مسئول مربوطه انجام می گیرد .

- به علت ماهیت بخش و میزان کنترل عفونت تنها حضور پدر و مادر نوزاد در بخش ممکن می باشد و بخش ملاقات ممنوع می باشد .

- قبل از ورود به بخش شستشوی دست را طبق پوستر نصب شده در قسمت ورودی بخش انجام دهید .

- حضور پدر نوزاد در بخش از ساعت 12 الی 13 به مدت 10-5 دقیقه و حضور مادر جهت شیردهی هر 3 ساعت یکبار امکان پذیر می باشد .

- والدین باید قبل از ورود به بخش لباس مخصوص ( گان ) را که از داروخانه بیمارستان تهیه کرده اند بپوشند .

- جهت کمک به بهبود وضعیت نوزاد مراقبت کانگرویی ( آغوشی ) توسط مادر طبق صلاحدید پزشک و با هماهنگی پرسنل بخش و با نظارت ایشان انجام می گیرد .

- از آنجا که تغذیه نوزاد بایستی با شیر مادر انجام گیرد لذا از مادران تقاضا می شود طبق آموزش هایی که توسط پرسنل بخش به آنها داده می شود و طبق مطالب و پمفلت های موجود در اتاق مادر ، شیرخود را جمع اوری و ذخیره کنند تا در صورت نیاز از شیر مادر برای نوزاد استفاده شود .

- والدین بعد از ویزیت پزشک می توانند از وضعیت نوزادشان مطلع شوند .

- اتاقی برای استراحت و اقامت مادران در نظر گرفته شده ، ازمادران تقاضا می شود در رعایت بهداشت و نظم و ترتیب اتاق مربوطه توجه لازم را داشته باشند .

- شیردوش برقی جهت استفاده مادران موجود می باشد که رعایت بهداشت آن بسیار تاکید می گردد .

- آزمایش غربالگری از پایان روز سوم تا پنجم تولد بایستی انجام شود اطلاعات مربوط به نحوه انجام آن را از پرسنل بخش دریافت کنید .

- در صورتی که برای درمان بیمار احتیاج به انجام مشاوره و یا درمانی در خارج از بیمارستان باشد با همراه بیمار تماس گرفته می شود که باید در اسرع وقت به بیمارستان مراجعه نمایید .

- استفاده از موبایل در بخش ممنوع می باشد .

- آوردن هرگونه وسیله به بخش جهت کنترل عفونت ممنوع می باشد .

- انتقال بیمار به سایر مراکز جهت انجام مشاوره ها با آمبولانس بیمارستان صورت می گیرد . قبل از انتقال بیمار ، همراه بیمار باید تسویه حساب موقت انجام دهد لذا به این نکته توجه داشته باشید و مبلغ مورد نیاز را به همراه داشته باشید .

- در زمان بستری ،دفترچه بیمه مادر را تحویل حسابداری دهید تا در زمان ترخیص دچار مشکل نشوید .

- جهت دریافت راهنمایی های لازم در مورد بیمه (از جمله افرادی که تحت پوشش کمیته امداد هستند و یا بیمه روستایی هستند و فرم ارجاع )در ساعات اداری به منشی بخش مراجعه نمائید .

- جهت انجام فرایض دینی سنگ تیمم ، مهر و سجاده ، در اتاق مادر موجود می باشد در صورت نیاز به کمک به مسئول شیفت مراجعه نمائید.

- نظرات و پیشنهادات خود را در صندوق پیشنهادات بیندازید و یا با مسئول بخش در میان بگذارید . با مراجعه به سایت بیمارستان و یا با تماس به بیمارستان و وارد کردن عدد مربوطه در تلفن گویا نیز می توانید نظرات و پیشنهادات خود را اعلام نمایید .

- هر نوزاد در هر شیفت پرسنل مخصوص خود را دارد و در صورت نیاز ، از پرسنل نوزاد خود کمک بخواهید .

- جهت جلوگیری از اختلال در روند درمان بیمار ، همکاری های لازم را با مسئول بخش و پزشک بخش داشته باشید .

- در صورت درخواست تصویر اطلاعات موجود در پرونده بیمار بایستی به مدیریت بیمارستان مراجعه نمایید .

- جهت دریافت گواهی ولادت با در دست داشتن شناسنامه پدر و مادر و با حضور یکی از والدین همه روزه به غیر از اخرین روز هر ماه در ساعات اداری به واحد بایگانی واقع در طبقه همکف مراجعه نمایید .

- آدرس سایت انجمن دیابت ایران www.ir_diabetes_society.com -آدرس سایت انجمن حمایت از بیماران MS www.farsms.ir

- آدرس سایت انجمن حمایت از بیماران لوپوس www.iranlupus.ir -آدرس سایت انجمن حمایت از بیماران روماتیسم www.rcr.ir

- آدرس سایت بیمارستان به شرح زیر می باشد . این نشانی پست الکترونیک دربرابر spambot ها و هرزنامه ها محافظت می شود. برای مشاهده آن شما نیازمند فعال بودن جاواسکریپت هستید .از امکانات آموزشی موجود در سایت بیمارستان می توانید استفاده کنید .

- شماره تلفن بیمارستان 36-6271531 می باشد .

سه شنبه | ۳۰ , آبان

آی پی شما : 54.80.146.251