خدمترسانی جهادگران سلامت بیمارستان حافظ در دهه فجر به مردم خرامه
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی حافظ، به گفته «کاظم شعبانی» مدیر این مرکز به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر، اردوی جهادی توسط جهادگران سلامت بسیج جامعه پزشکی بیمارستان حافظ در قالب درمانگاه تخصصی جهادی شهید بابری در روستای خیرآباد از توابع شهرستان خرامه برگزار شد..jpg)
«کاظم شعبانی» مدیر بسیج جامعه پزشکی بیمارستان حافظ، با اشاره به اهمیت حضور جهادی کادر درمان در مناطق کمتر برخوردار اظهار داشت: در این درمانگاه جهادی، بیش از ۵۶۱ نفر از اهالی منطقه تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی قرار گرفتند و در مجموع ۱۶۵۰ خدمت بهداشتی و درمانی توسط تیمهای تخصصی ارائه شد.
وی افزود: در این اردوی جهادی، خدمات متنوعی شامل ویزیت عمومی، داخلی، زنان، اطفال، چشمپزشکی، ارتوپدی، کلیه و مجاری ادرار، گفتاردرمانی، بیناییسنجی، پایش سلامت (اندازهگیری وزن، فشارخون و قند خون)، تزریقات و دارودهی به مراجعان ارائه شد.
مدیر بسیج جامعه پزشکی بیمارستان حافظ تأکید کرد: کلیه خدمات ارائهشده در این درمانگاه جهادی بهصورت کاملاً رایگان انجام شد که این اقدام در راستای تحقق عدالت در سلامت و خدمترسانی به مناطق محروم صورت گرفت.
این درمانگاه جهادی در تاریخ ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ و با همت کانون بسیج جامعه پزشکی بیمارستان حافظ در روستای خیرآباد شهرستان خرامه برگزار شد./قاسمی
پایان خبر
نظر دهید