برگزاری مراسم معنوی زیارت عاشورا در دهه اول ماه محرم
همزمان با فرارسیدن دهه اول ماه محرم و ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، مراسم پرفیض زیارت عاشورا با حضور کارکنان، مراجعان و همراهان بیماران، به مدت ۱۰ روز در نمازخانه بیمارستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی حافظ، «کاظم شعبانی» مدیر این مرکز با اشاره یه برگزاری مراسم در ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع)؛ به اهمیت ترویج فرهنگ عاشورایی و تقویت معنویت در محیطهای درمانی اظهار داشت و بیان کرد: برگزاری مراسم زیارت عاشورا در دهه نخست محرم، فرصتی ارزشمند برای بهرهمندی از معارف نهضت حسینی و تقویت روحیه همدلی، ایثار و خدمترسانی در میان کارکنان و مراجعان بیمارستان است.
وی افزود: در این مراسم که هر روز با حضور جمعی از کارکنان، مراجعان و همراهان بیماران برگزار شد، پس از قرائت زیارت عاشورا و مرثیهسرایی، از شرکتکنندگان با نذری شامل صبحانه، شربت و چای پذیرایی شد. تهیه و توزیع این نذورات با همت و مشارکت کارکنان واحدهای مختلف بیمارستان و به نیت عرض ارادت به ساحت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) انجام گرفت که جلوهای از همدلی، همبستگی و فرهنگ نیکوکاری در میان خانواده بزرگ بیمارستان حافظ را به نمایش گذاشت.
.jpg)
مدیر بیمارستان ضمن قدردانی از تمامی دستاندرکاران برگزاری این آیین معنوی، ابراز امیدواری کرد که استمرار چنین برنامههایی، علاوه بر ترویج فرهنگ ایثار و فداکاری، موجب افزایش نشاط معنوی و ارتقای روحیه خدمت در مجموعه بیمارستان شود./قاسمی
پایان خبر
نظر دهید