جشن روز پرستار در مرکز آموزشی درمانی حافظ برگزار گردید.
جشن روز پرستار در مرکز آموزشی درمانی حافظ در یک نگاه
.

به گزارش مدیر روابط عمومی " بیمارستان" ،جشنی به مناسبت ولادت با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار با حضور ریاست ، مدیریت ،جمعی از مسئولین و پرستاران و خانواده های آنها برگزار شد .

دکتر محمد رفعتی " ریاست بیمارستان" گفت : پنجم جمادی الاولی (بیست و دوم دی ماه) خجسته زاد روز بانوی کربلا، اسوه نیکی‌ها و پرستار دل‌های زخم دیده و خرابه‌های شام است. روزی که به مناسبت ولادت یگانه پرستار خامس آل عبا و فرزندان آخرین برگزیده خدا به نام روز پرستار نامگذاری شده و به یقین نامگذاری این روز بزرگ به نام پرستار در نظام جمهوری اسلامی برای قدر دانستن و ارج نهادن به مقام والای پرستاران است و روز پرستار را به تمام زحمت کشان این عرصه تبریک گفتند.

دکتر محمد کاظم رحیمی " مدیریت بیمارستان" گفت: میلاد باسعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار بهانه ایست تا از عظمت و نقش گران قدر آن حضرت در کربلای معلی و انقلاب بزرگ آقا ابا عبدا الله (ع) یاد نماییم و قدرشناس خوبی ها و استقامت و صبر و شکیبای آن پیام رسان سرافراز باشیم،روزی که به پاس پایمردی، مراقبت ها و هدایت حضرت رینب (س) از قافله ی اسرا پیام ماندگار عاشورای حسینی به گوش تاریخ رسانده شد تا از مظلومیت و حقانیت سرور و سالار شهیدان در دین جدش آگاه گردند.

دکتر رحیمی  در ادامه افزود: همراهی و ایثار جامعه پرستاری در سال های گذشته به خصوص در دوران دفاع مقدس، شاهدی محکم از هدفمندی و تعهد این گروه فرهیخته می باشد، ارزش و اهمیت کار این قشر زحمتکش وقتی آشکار و نمایان می شود که بدانیم توسعه پایدار بر محور انسان سالم استوار است و امروز جامعه پرستاری مبدّل به نیروی عظیمی گشته که مسئولیت پر ارزش خود را با انگیزه های الهی به انجام می رساند.

تاریخ:
1397/10/24
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

تغییر کد امنیتی
مرکز آموزشی و درمانی حافظ
آدرس: شیراز، خیابان چمران، ابتدای ابیوردی،مرکز آموزشی درمانی حافظ
کدپستی:34786-71946 تلفکس: 36479592-071 تلفن: 36-36479531-071 Hafez@sums.ac.ir
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مرکز آموزشی و درمانی حافظ می باشد.