/
برگزاری حلقه صالحین به مناسبت هفته بسیج در مرکز آموزشی درمانی حافظ
/

به مناسبت هفته بسیج، جلسه حلقه صالحین با حضور مسئول بسیج جامعه پزشکی کانون نمازی در مرکز آموزشی درمانی حافظ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی حافظ، مسئول بسیج جامعه پزشکی کانون نمازی ضمن تبریک هفته بسیج گفت: تشکل های بسیج دانشگاه پشتوانه و حامی ولایت فقیه هستند.

"مهدی اکبری" با بیان اینکه بسیج نه یک سازمان بلکه یک تفکر است افزود: ما نمی‌توانیم ببینیم در فضای مجازی دشمن به همه اعتقادات ما بی‌رحمانه بتازد و بسیج، ساکت بماند.

وی با اشاره به اینکه بسیج و بسیجی کسی است که در هر عرصه‌ای که به وجودش نیاز باشد وارد می‌شود، گفت: در  حوادث اخیر، نیروهای بسیجی، نظامی و امنیتی با روحیه بسیجی در کنار مردم بودند و برای خاموش شدن آتش فتنه تلاش کردند.

جلسه با حضور حجه الاسلام"محمد جواد راهدار" امام جماعت بیمارستان، مدیر بیمارستان و جمعی از بسیجیان مرکز در نمازخانه بیمارستان برگزار گردید.

تاریخ:
1398/09/06
تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

مرکز آموزشی و درمانی حافظ
آدرس: شیراز، خیابان چمران، ابتدای ابیوردی،مرکز آموزشی درمانی حافظ
کدپستی:34786-71946 تلفکس: 36479592-071 تلفن: 36-36479531-071 Hafez@sums.ac.ir
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مرکز آموزشی و درمانی حافظ می باشد.