به گزارش مدیر روابط عمومی " بیمارستان" ، ایستگاه سفیران سلامت در مدرسه کودکان استثنایی احسان به مناسبت روز جهانی قلب توسط کارکنان مرکز آموزشی درمانی حافظ برپا گردید و به دانش آموزان نیازمندان هدایایی داده شد.

الهام کاویانی " مسئول ارتقا سلامت بیمارستان" گفت: به مناسبت روز جهانی قلب دانش آموزان مدرسه از نظر شاخص توده بدنی چک و در مورد عوامل خطرساز بیماریهای قلبی عروقی و راه های پیشگیری از بیماری قلبی آموزشات لازم داده شد.

کاویانی گفت: ابتلا به بیماری‌های قلبی تنها با بروز یک علامت مشخص نمی‌شود و به همین علت متاسفانه برخی از علائم بیماری‌های قلبی در کودکان را والدین تشخیص نمی‌دهند ، در این صورت پزشک تنها از طریق معاینه متوجه شده و بر اساس آن می‌تواند بررسی‌های بیشتری را انجام دهد.

این مسئول ارتقا سلامت بیمارستان در ادامه گفت: کبودی ناخن‌ها و لب، تیرگی مخاط دهان و لثه‌ها اولین علامت بیماری‌های قلبی مادر زادی است، افزود: در واقع از جمله علائم نارسایی قلب که والدین می‌توانند به خوبی تشخیص دهند کاهش وزن گیری یا وزن نگرفتن خوب کودک است.

کاویانی در آخر گفت: یکی دیگر از نشانه‌های ابتلا به بیماری‌های قلبی عفونت‌های مکرر ریوی است،هم چنین بزرگی کبد در بیماری‌هایی که منجر به نارسایی قلب می‌شوند نیز از علایم ابتلا به بیماری‌های قلبی است و درکودکان بزرگ‌تر علایم ابتلا به بیماری‌های قلبی متفاوت است، برای نمونه در زمان بازی با هم سن و سالان زود خسته می‌شود که این نشانه می‌تواند یک علامت بیماری قلبی باشد.

ghalb1