به گزارش مدیر روابط عمومی "بیمارستان" ،دکتر محمد کاظم رحیمی "مدیر مرکز آموزشی درمانی حافظ " به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی بهداشت محیط، از تلاش های مسئول بهداشت محیط این مرکز تقدیر کرد.

مدیریت مرکز آموزشی درمانی حافظ گفت: امروزه دستيابي به يك زندگي سالم با اميد به زندگي مطلوب تنها از طريق برخورداري از محيط سالم و ارائه عادلانه خدمات سلامت فراهم مي شود. بهداشت محيط با شناسايي و كنترل عوامل محيطي تاثير گذار بر سلامت ، مسئوليت خطيري را با توجه به گسترش روز افزون و تنوع آلايند ه هاي محيطي در اجراي رسالت خود عهده دار است.

دکتر محمد کاظم رحیمی گفت: با تبريك روزجهانی بهداشت محيط به جامعه بهداشت محيط كشور بخصوص دانشجویان و همکاران بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شیراز و این مرکز ، آرزوي موفقيت براي يكايك خدمت گزاران اين عرصه را از درگاه الهي مسئلت مي نمايیم.

behdasht.mohit1