صفحه اصلی

به گزارش مدیر روابط عمومی "مرکز آموزشی درمانی حافظ" دکتر فلور اسماعیلی "پزشک عمومی بیمارستان" ،مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین «ای» خطر زوال عقل و ابتلا به بیماری‌هایی مثل آلزایمر را کاهش می‌دهد

دکتر اسماعیلی گفت: بیماری آلزایمر یک اختلال مغزی مزمن پیش‌رونده است که سلول های مغزی و عصبی را تجزیه و در نهایت آن‌ها را از بین می‌برد. این بیماری شروع آرامی دارد ولی با گذشت زمان سرعت پیشرفت آن بالا میرود. این بیماری منجر به کاهش حافظه و توانایی‌های ذهنی می‌گردد.

دکتر اسماعیلی گفت: ویتامین ای یکی از ویتامین‌های محلول در چربی است. دلیل اهمیت ویتامین ای خاصیت آنتی اکسیدانی آن است که عبارت است از کاهش عوامل شیمیایی مخربی که در اثر استرس‌های فیزیولوژیکی و محیطی در خون بوجود آمده است.

دکتر اسماعیلی افزود: این ویتامین تنها در منابع گیاهی یافت می‏شود و در منابع حیوانی در چربی نیز یافت می‏شود. موادی مثل روغن‏های گیاهی همچون روغن آفتابگردان و زیتون، ذرت و بادام، آجیل تازه شامل فندق، بادام و گردو، اسفناج، کلم پیچ، سویا و سیب زمینی دارای مقادیر قابل ملاحظه‌ای از این ویتامین هستند.