صفحه اصلی راهنمای بیماران قوانینی و مقررات بخش های بیمارستان مقررات بخش زنان و زایمان 2

بخش زنان و زایمان2

ضمن آرزوی شفای عاجل برای بیماران عزیز توجه شما مراجعه کنندگان به بخش زنان و زایمان را به موارد زیر جلب می نمائیم:

- این مرکز ،بیمارستان آموزشی درمانی می باشد و انجام برخی از مراقبت های درمانی توسط دانشجویان مرتبط و با نظارت مسئول مربوطه انجام می گیرد .

- ساعات ملاقات بیماران از سلعت 14 الی 15:30 می باشد لذا در غیر از این ساعت ها جهت ملاقات به بیمارستان مراجعه نفرمایید .

- در صورتی که برای درمان بیمار احتیاج به انجام مشاوره و یا درمانی در خارج از بیمارستان باشد با همراه بیمار تماس گرفته می شود که باید در اسرع وقت به بیمارستان مراجعه نماید .

- پوشیدن لباس مخصوص بیمارستان الزامی می باشد . در صورت تمایل می توانید شخصا جهت تهیه و خرید لباس اقدام نمایید .

- در زمان بستری وسایل شخصی مورد نیاز خود را به همراه داشته باشید .

- از آوردن موبایل و یا وسایل قیمتی به بخش خودداری نمایید . بیمارستان هیچ گونه مسئولیتی در قبال وسایل شخصی بیمار ندارد .

- انتقال بیمار به سایر مراکز جهت انجام مشاوره ها با آمبولانس بیمارستان صورت می گیرد . قبل از انتقال بیمار ، همراه بیمار باید تسویه حساب موقت انجام دهد لذا به این نکته توجه داشته باشید و مبلغ مورد نیاز را به همراه داشته باشید .

- در صورت تمایل به استفاده از تخت همراه می بایست مبلغی را به حسابداری بیمارستان واریز نمائید جهت کسب اطلاعات بیشتر به حسابداری مراجعه نمایید .

- حضور یک نفر همراه خانم جهت خانم هایی که سزارین شده اند و یا زایمان فیزیولوژیک داشته اند از بدو بستری تا زمان ترخیص بلامانع می باشد .

- حضور یک نفر همراه خانم جهت خانم هایی که زایمان طبیعی انجام داده اند تا 6 ساعت بعد از زایمان بلامانع می باشد .

- جهت دریافت کارت همراه به مسئول انتظامات در قسمت ورودی بیمارستان مراجعه نمایید .

- خانم هایی که قرار است سزارین شوند یک روز قبل از عمل می بایستی در بخش بستری گردند . جهت تشکیل پرونده و اخذ رضایت عمل حضور همسر بیمار الزامی می باشد .

- در صورت تمایل به ترخیص با میل شخصی ، فرم رضایت بایستی توسط همسر بیمار تکمیل گردد .

- جهت انجام فرائض دینی از نمازخانه که در انتهای بخش قرار دارد می توانید استفاده کنید . در صورت نیاز به کمک ، به مسئول شیفت مراجعه نمایید .

- ورود افراد زیر 12 سال به بخش ممنوع می باشد .

- آوردن گل طبیعی به بخش ممنوع می باشد .

- در صورت نیاز به کمک با استفاده از زنگ احضار ، پرسنل بخش را مطلع کنید .

- در زمان بستری دفترچه بیمه بیمار را به حسابداری تحویل دهید تا در زمان ترخیص دچار مشکل نشوید .

- جهت دریافت راهنمایی های لازم در مورد بیمه (از جمله افرادی که تحت پوشش کمیته امداد هستند و یا بیمه روستایی هستند و فرم ارجاع )در ساعات اداری به منشی بخش مراجعه نمائید .

- نظرات و پیشنهادات خود را در صندوق پیشنهادات بیندازید و یا با مسئول بخش در میان بگذارید . با مراجعه به سایت بیمارستان و یا با تماس به بیمارستان و وارد کردن عدد مربوطه در تلفن گویا نیز می توانید نظرات و پیشنهادات خود را اعلام نمایید .

- در صورت بروز هر گونه مشکل در ساعات اداری به مسئول بخش و یا واحد حامی بیمار و رسیدگی به شکایات واقع در ساختمان شماره یک بیمارستان مراجعه نمایید . در روز های تعطیل و ساعات غیر اداری سوپروایزر کشیک پیگیر مشکلات شما خواهد بود

- تمام مادران بایستی از بدو تولد نوزادان را با شیر خود تغذیه کنند .

- هر بیمار در هر شیفت پرستار مخصوص خود را دارد و در صورت نیاز ، از پرستارخود کمک بخواهید .

- جهت جلوگیری از اختلال در روند درمان بیمار ، همکاری های لازم را با مسئول بخش و پزشک بخش داشته باشید .

- در صورت درخواست تصویر اطلاعات موجود در پرونده بیمار بایستی به مدیریت بیمارستان مراجعه نمایید.

- جهت شناسایی هویت بیمار ،دستبند شناسایی را تا زمان حضور در بیمارستان از دست خود جدا نکنید .

- در کلیه اتاقها سطلهای زرد و آبی وجود دارند که سطل زرد جهت زباله های عفونی و سطل آبی جهت زباله های غیر عفونی می باشد .

- استفاده از شیشه پستانک ، پستانک ، دستکش و پوشاندن صورت نوزاد ممنوع است .

- در صورت وجود هرگونه مشکل در شیردهی ویا بروز علامت خطر برای نوزاد، فورا مسئول مراقب نوزاد را مطلع نمایید .

- استفاده از هرگونه ماده غذایی به غیر از شیر مادر برای نوزاد ممنوع است .

- اطلاعات مورد نیاز از جمله واکسیناسیون ، غربالگری و سایر مطالب در مورد نوزاد را از پرسنل مسئول نوزاد دریافت نمایید .

- باندهای شناسایی نوزاد بایستی به هر دوپای نوزاد بسته شود ،تا زمان ترخیص آنها را باز نکنید .

- به هنگام ترخیص و قبل از خروج از بیمارستان جهت دریافت مدارک نوزاد به اتاق نوزاد مراجعه فرمایید .

- شماره تلفن بیمارستان 36-6271531 می باشد .

- آدرس سایت بیمارستان به شرح زیر می باشد . این نشانی پست الکترونیک دربرابر spambot ها و هرزنامه ها محافظت می شود. برای مشاهده آن شما نیازمند فعال بودن جاواسکریپت هستید .از امکانات آموزشی موجود در سایت بیمارستان می توانید استفاده کنید .

- آدرس سایت انجمن دیابت ایران www.ir_diabetes_society.com - آدرس سایت انجمن حمایت از بیماران MS www.farsms.ir

- آدرس سایت انجمن حمایت از بیماران لوپوس www.iranlupus.ir - آدرس سایت انجمن حمایت از بیماران روماتیسم www.rcr.ir

سه شنبه | ۳۰ , آبان

آی پی شما : 54.80.146.251